Finanteaza un proiect! Multumim!

Va multumim !

Asociatia ANGEL  derulează programe si servicii diverse de asistență sociala în sprijinul copiilor, familiilor acestora, a adultilor strazii, a grupurilor vulnerabile cât și a comunităților din care fac parte. Dacă fondurile alocate acțiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susține un proiect de amploare, ajutorul companiei pe care o reprezinti poate face diferenta, pentru beneficiarii nostri,  prin finanțarea unui segment al  programelor pe care le derulam.

Ce poate insemna finantarea companiei tale ? In ce actiuni concrete s-ar putea implica compania ta ? 

  • acoperirea cheltuielilor necesare pentru ajutorarea zilnică a copiilor  care provin din mediii devaforizate;
  • susținerea unui număr de copii cu risc de abandon scolar sau familiar prin rechizite și produse igienico-sanitare sau asigurarea îmbrăcăminții acestora pe parcursul unui semestru sau a unui an școlar;
  • renovarea unei case insalubre;
  • acoperirea costurilor pentru serviciilor socio-medicale pentru un grup de persoane fara adapost care nu  sunt  asigurate.

Acestea sunt doar câteva exemple de acțiuni concrete în care vă puteți implica, alăturându-vă astfel eforturilor Asociatiei ANGEL.

Dacă doriti să finanțati un proiect sau un program aflat in derulare al Asociatiei ANGEL, ne puteți contacta la: asociatia.angel@gmail.com

Va multumim !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *