Ajutoare de urgenta, donatii materiale sau financiare

Descriere:

Doneaza, multumim !Programul „Ajutoare de urgenta, program de ajutoare punctuale si donatii”  a  fost creat pentru a răspunde unor situaţii urgente care periclitează viata, sănătatea sau dezvoltarea persoanelor, tinerilor si copiilor aflaţi in dificultate.

Proiectul îşi propune sa ofere inclusiv suport si pentru sărbătorirea unor evenimente speciale si unice din viata copiilor, tinerilor si batranilor cum ar fi zile de naştere, sărbători de Crăciun si de Paşti, Ziua Internaţională a Copilului tabere şcolare sau recreative. Sunt suportate de acest program, in baza unor evaluări preliminare, cheltuieli ce reprezintă valorificarea unor ocazii unice, a unor momente speciale din viata copiilor, rezolvarea unor situaţii excepţionale cum ar fi examene, burse scolare, operaţii, admiteri la facultate, vizite si tabere de studiu in străinătate etc.
Acordarea acestor ajutoare se face in baza unei analize pertinente, argumentata si susţinută de fapte si probe  (anchete sociale, certificate medicale, evaluări şcolare, etc.). Programul urmăreşte oferirea de ajutoare si suport logistic pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru copiii si adulti aflaţi in dificultate.

Parteneri:

Asociatia ANGEL, donatori, sponsori, voluntari.

Scop:

Sa ofere suport de urgenta pentru a raspunde unor nevoi sau evenimente unice din viata copiilor, tinerilor si adultilor.

Beneficiari:

Grupul de benefiari directi este format din persoane aflate in situatii de urgenta vitala sau care se afla intr-o situatie conjucturala deosebita care le poate modifica in bine fundamental destinul sau le poate imbunatati radical viata.

Rezultate:

  • au fost sponsorizate de catre Asocoatia ANGEL si partenerii sai achizitionarea mai multor carucioare pentru copiii cu handicap
  • au fost sponsorizate de catre Asocoatia ANGEL si partenerii sai operatii medicale care periclitau viata sau dezvoltarea unor copii sau adolescenti. Unele operatii au costat peste 10.000 euro si au implicat identificarea mai multor sponsori generosi.
  • au fost sponzorizate tabere pentru copii si tineri talentati
  • ajutoare financiare punctuale anual
  • zile de nastere sarbatorite periodic
  • sarbatori anuale festive precum Ziua Internationala Copilului sau Craciunul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *