„Vaccinarea NU este obligatorie in Romania” afirma Ministerul Sanatatii la interventia Ministerului Justitiei

Cateva concluzii la aceasta adresa primita de la Ministerul Sanatatii la interventia Ministerului Justitiei:

 1. Ministerul Sanatatii NU raspunde la adresele asociatiilor neguvernamentale decat la rugamintea Ministerului Justitiei. Prima subliniere in text: „ca urmare a redirectionarii acesteia de catre Ministerul Justitiei”.
 2. Acest document oficial, trimis la solicitarea expresa a Ministerului Justitiei pentru a raspunde petitiei Asociatiei ANGEL atesta IN SCRIS ca Ministerul Sanatatii NU promoveaza nicio politica de vaccinare obligatorie.
 3. Multumim  Ministerului Sanatatii pentru ca ne asigura de „intreaga disponibilitate …in conformitate cu  intereseul cetateanului” DAR:
  • la adresa trimisa prin e-mail de Asociatia ANGEL catre Minsiterului Sanatatii, „disponibilul minister” NU ne-a raspuns;
  • la dezbaterea publica din 17.08.2023 a HG privind Strategia Nationala 2023-2030 din prea multa „disponibilitate”,  reprezentantilor ONG-urilor NU au fost lasati sa vorbeasca.
 4. Pe viitor cand adresati o petitie acestui minister puneti in copie: Ministerul Justitiei, Avocatul Poporului, Secretariatul General al Guvernului (SGG), Corpul de Control al Primului Ministru, Primul Ministru, SRI, Presedintia Romaniei, CNCD (Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii), ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului), comisiile parlamentare, Comisia Europeana, Instantele de Contencios Administrativ, Tribunalul de la Haga.
 5. In anexa aveti solictarea initiala trimisa si catre Minisiterul Sanatatii la : propuneri@ms.ro. Textul petitiei il aveti mai jos, dupa adresa de raspuns.

Primul e-mail:

Asociatia ANGEL prin presedinte, avamd CIF 14240275 si Eugen LUCAN avand CNP  ….  va solicit:

DEZBATERE PIBLICA PENTRU INITIATIVELE LEGISLATIVE DE MAI JOS

SUSPENDAREA SI ANULAREA ACTELOR DE MAI JOS:

NOTĂ DE FUNDAMENTARE – HG STRATEGIA NATIONALA DE VACCINARE

Anexa – Plan de acțiuni pentru implementarea Strategiei de vaccinare în România 2023

Anexa – STRATEGIA NATIONALA DE VACCINARE

Aveti, in semnatura, datele mele mai jos pentru dezbatere.

Aceasta e procedura administrativa conform  legii contenciosului administrativ !!!

Al doilea e-mail:
Va rugam sa acceptati inscrierea la cuvant a domnului Eugen LUCAN.
Va solicitam DE URGENTA :
– TOATE MINISTERELE SA NU AVIZEZE ACEASTA INITIATIVA !
– CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU SA VERIFICE DACA EXISTA CONFLICTE DE INTERESE INTRE SEMNATARII PROPUNERII SI corporatiile din INDUSTRIA FARMACEUTICA !
– suspedarea demersurilor de legiferare a: Hotărârii Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030.
– suspendarea HotărâriiGuvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030.
– anularea actului administrativ Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030.
– demisia de urgenta a Ministrului Sanatatii, domnul RAFILA si a intregii echipe de consilieri
sa luati la cunostinta ca in cazul in care nu veti opri aceste demersuri, iar peste ani aceste documente legislative vor conduce la decese sau imbolnaviri in masa va vom actiona la TRIBUNALUL DE LA HAGA PENTRU GENOCID SI CRIME IMPOTRIVA UMANITATII
– sa ne comunicati LISTA TUTUROR EXPERTILOR GUVERNAMANTALI care au elaborat acest document si a functionarilor care au semnat actele premergatoare pentru a le cere DEMISIA
SA VA DATI DEMISIA DE ONOARE, TOTI CEI CARE AU PROMOVAT ACEASTA INITIATIVA LEGISLATIVA RUSINOASA PENTRU SANATATEA ROMANILOR !
Va vom trimite cat de curand si mentiuni scrise care sa sustina argumentele noastre !
Aceasta este procedura prealabilla pe baza legii contenciosului administrativ, a codurilor de proceduri privind TRIBUNALUL DE LA HAGA, si a legislatiei penale nationale si internationale.
 •   Crima  de  genocid  definită  drept  „orice  acte  comise  cu  intenția  de  a distruge,  în  totalitate  sau  în  parte,  un  grup  național,  etnic,  rasial  sau  religios  prin: uciderea  membrilor  grupului; atingerea gravă a integrității  fizice și psihice  a membrilor  grupului; supunerea  intenționată a grupului la  condiții de existență care să conducă la distrugerea sa fizică totală sau parțială;  măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului; transferul forțat de copii de la un grup la altul”.
 • Crime contra umanității, care includ actele comise în cadrul unui atac generalizat sau lansat sistematic asupra populației civile: ucidere, exterminare, sclavaj, deportare sau transfer forțat de populație, condamnarea la închisoare, sau  alte forme de privare gravă de libertate, tortură, viol, sclavie sexuală, prostituție forțată, sarcină sau sterilizare forțată, sau orice altă formă de violență sexuală de gravitate comparabilă, persecutarea unui grup pentru motive de ordin politic, rasial, național, etnic, cultural, religios sau bazat pe sex, sau în funcție de alte criterii universal recunoscute ca inadmisibile în dreptul internațional, crimă de apartid și alte acte inumane cu un caracter similar, cauzatoare de suferințe puternice și care aduc atingere gravă integrității fizice sau mentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *