Editia a 2-a. Premiul pentru asistentul social al anului din domeniul incluziunii persoanelor fara adapost.

Descriere:

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala are ca obiectiv celebrarea profesiei de asistent social, promovarea si recunoasterea meritelor asistentilor sociali din Romania. Evenimentul „Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala  2015″ este un proiect initiat de catre  Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania. Gala este prezentata de Andreea MARIN iar spectacolul este sustinut de maestru Gheorghe Zamfir. Gala Nationala a excelentei in Asistenta Sociala este un proiect inovativ initiat de CNASR in partenriat cu mai multe organizatii neguvernamentale si institutii cu atributii in asistenta sociala din Romania care urmaresc sa promoveze asistenta sociala si cei mai buni profesionisti din acest domeniu din Romania.

Asociatia ANGEL a sponsorizat si a sustinut  premiul acordat in cadrul categoriei Asistenti Sociali ai anului 2014 la categoria: Premiul pentru asistentul social din domeniul (re)integrarii persoanelor fără adăpost.

Parteneri:

Promotor CNASR, partener Asociatia ANGEL

Scop:

Sa asigure condiţii pentru a promova pe cei mai buni asistenti sociali din Romania in special in domeniul (re)integrarii persoanelor fără adăpost şi promovarea conceptului „Housing first”.

Beneficiari:

Asistenti sociali merituosi din Romania, ONG-uri, societatea civila, institutii de asitenta sociala, asistenti sociali din Registrul Asistentilor Sociali.

Rezultate: