Redirectioneaza 3,5%, in 3 pasi simpli! Va multumim ! #BineFaci,BineGasesti

redirectineaza fara sa te coste nimic !

Modalitate de trimitere – Redirectioneaza 3,5%

 1. Dacă în 2020 ai avut venituri din salarii și asimilate salariilor sau din pensii:
 2. Te rugam COMPLETEAZA formularul din linkul de mai joPRINTEAZA-L si SEMNEAZA-L ! Poti folosi on-line aplicatia de pe redirectioneaza.ro/angel_ro Printează formularul, completează câmpul de CNP dacă nu ai făcut-o la pasul anterior și semnează-l, te rugam. Daca ai un formular 230 tipizat pe care vrei sa-l completezi integral de mana cu stiloul sau pixul datele noastre sunt:
  • Asociatia ANGEL
  • CIF: 14240275
  • IBAN: RO009 RNCB 0069 1642 8159 0001
 3. Ca formularul să ajungă catre beneficiarii Asociatiei ANGEL, TRIMITE. Ai următoarele opțiuni privind TRIMITEREA lui:
  • 3.1 Poți să îl trimiți prin poștă cu scrisoare recomandată direct către unitatea ANAF de care aparții cu domiciliul pana la 25 mai 2021. Caută oficiul ANAF aici in link. Poti sa-l depui personal la ghișeu la ANAF sau poti sa-l tramsmiti on-line prin intermediul Spațiului Privat Virtual.
  • 3.2 Tot prin poștă sau curier poți să ni-l trimiți nouă in format printat pana la 25 mai 2021 ora 15,00, la adresa de corespondenta  de mai jos, iar noi îl vom depune la ANAF în numele tău: Asociatia ANGEL, str. Peleaga nr. 11-13, Sector 5, Bucuresti
  • 3.3 După ce l-ai tipărit, l-ai semnat și scanat, poți să ni-l trimiți pana pe 05 mai 2021 și pe adresa de email de mai jos sau scanat vizibil pe telefon sau WhatsApp, dar în acest caz te rugăm să păstrezi originalul undeva bine.  e-mail: asociatia.angel@gmai.com tel/w-app: 0741134444

Iti multumim din suflet ca esti impreuna cu noi in aceasta campanie “Bine faci, Bine gasesti!”

Campania #BineFaci,BineGasesti

Are ca scop să colecteze pentru persoanele aflate in nevoie procentul de 3,5% din impozitul pe venit, impozit provenit din salarii și pensii aferente anului 2021. Vom folosi acești bani pentru beneficiarii nostri : copii, persoane defavorizate, persoane fara adapost, familii monoparentale, persoane sarace, campanii pentru apararea dreptului la sanatate (STOP 5G, Fara Vaccinare Obligatorie, etc.) si a  drepturilor omului. Toate sumele redirectionate le vom aloca catre  proiectele sociale, educationale, de aparare a drepturilor omului, culturale, de sănătate, de voluntariat sau de protectie a mediului.

 

Pe tine ca și contribuabil NU te costă nimic! 100% din impozitul pe salarii poate fi direcționat astfel:

 • 3,5% către organizații neguvernamentale și in mod particular catre Asociatia ANGEL
 • 96,5% către bugetul de stat.

Dacă NU direcționezi acesți 3,5% către Asociatia ANGEL ei vor merge către bugetul de stat în proporție de 100%.

Binele care il daruim se multiplica datorita tie, om de bine !

 

Daca vrei sa directionezi mai precis acesti 3,5% te rugam sa ne scrii un e-mail la asociatia.angel@gmail.com si sa ne precizezi pentru ce program vrei sa fie redirectionati acesti bani, sau sa completezi formularul statistic de mai jos.

Ne bucuram sa te avem aici, in Comunitatea Oamenilor de Bine. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in Romania, de aceea avem nevoie de cat mai multi #OameniDeBine ca Tine.

 

În cazul în care tu ești scutit de impozit (daca esti IT-ist, de exemplu), dar vrei sa ajuți, descarca formularul de mai jos precompletat cu datele Asociatiei ANGEL, printeaza-l sau trimite acest LINK prietenilor,  colegilor si familiei pe toate canalele de comunciare: print, e-mail, w-app, telegram, social-media.

ÎTI MULTUMIM si VA MULTUMIM din suflet, cu recunostinta, pentru Binele pe care il aduci sau il aduceti beneficiarilor Asociatiei ANGEL si tuturor romanilor pe care ne-am angajat sa-i ajutam !  

#BineFaci,BineGasesti

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *